Vés al contingut
Històries sota la pèrgola

#SotaLaPèrgola

Sovint pensem que el mobiliari d’una casa no aporta res més a una família que la seva pròpia funció. Un sofà és per seure, una taula per dinar, una finestra per ventilar. Però, de veritat creieu que és així? Potser el sofà serveix per resoldre aquella conversa pendent amb la teva parella, la taula per recolzar els papers d’un futur projecte, la finestra per obrir nous camins.

La família del Mas a Les Cabanyes, al Penedès, necessita un d’aquests mobiliaris que aporten valor i caliu. Un d’aquests que propicien viure històries apassionants, històries inoblidables, com una nit de Sant Joan o una partida de cartes. Necessiten, sense dubte, una pèrgola al pati de la seva llar on poder gaudir i construir noves històries, en un espai fins ara desaprofitat. 

Una ombra en aquest punt comú, permetria el retrobament i les vivències de moments inoblidables per les persones que hi viuen. Amb tu, aconseguir aquesta fita és possible.

Tots els membres d’aquesta família caminen de la mà d’una fundació anomenada Mas Albornà, dedicada a la inclusió laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.  Són persones amb discapacitat que viuen a la llar-residència. Allà hi troben no només un lloc on viure sinó també una família, un espai d’esbarjo, un lloc per a la socialització.

Amb la teva col·laboració solidària, construirem una pèrgola ben equipada per gaudir de zones d’ombra i protegides del vent. Aquest Giving Tuesday col·labora i fes que passin les mil i una històries #SotaLaPèrgola!

Pressupost: 8.000 euros.

Vols apadrinar aquest projecte?

També pots fer el donatiu mitjançant un ingrés o transferència.
Titular: Fundació Mas Albornà i Número de compte: ES84 0081 1657 7000 0101 6111

Donació

 
El projecte social de Mas Albornà