Vés al contingut

bon_preu_esclat_bo

La marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ja fa 4 mesos que és als supermercats Bonpreu – Esclat. Un pas de gegant que ens permet donar a conèixer, encara més, la qualitat del nostre producte i el seu valor social.
Els supermercats BonPreu-Esclat de les comarques de l’Anoia i l’Alt Penedès presenten una selecció dels nostres embotits en diferents formats: tant a la secció de xarcuteria com en els envasats. Els productes Mallart són  exemples de l’aposta d’aquests supermercats pels productes de proximitat, KM 0 i de la màxima qualitat, buscant proveïdors locals que responen a aquestes característiques.
Durant aquest temps els productes Mallart han començat a fer-se visibles i poc a poc a ser un reclam per a més persones.
Gràcies a un augment de la comercialització dels productes Mallart com aquesta, podem continuar creant oportunitats d’inserció social i laboral per a les nostres persones. Una tasca que des de la fundació no hem deixat de fer des de fa més de 50 anys.