bon_preu_esclat_bo

La marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ja fa 4 mesos que és als supermercats Bonpreu – Esclat. Un pas de gegant que ens permet donar a conèixer, encara més, la qualitat del nostre producte i el seu valor social.
Els supermercats BonPreu-Esclat de les comarques de l’Anoia i l’Alt Penedès presenten una selecció dels nostres embotits en diferents formats: tant a la secció de xarcuteria com en els envasats. Els productes Mallart són  exemples de l’aposta d’aquests supermercats pels productes de proximitat, KM 0 i de la màxima qualitat, buscant proveïdors locals que responen a aquestes característiques.
Durant aquest temps els productes Mallart han començat a fer-se visibles i poc a poc a ser un reclam per a més persones.
Gràcies a un augment de la comercialització dels productes Mallart com aquesta, podem continuar creant oportunitats d’inserció social i laboral per a les nostres persones. Una tasca que des de la fundació no hem deixat de fer des de fa més de 50 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *