Qui som

El projecte social de Mas Albornà

Des de fa més de 50 anys treballem dia a dia des del Penedès per al Penedès per tal de fer possible la nostra tasca d’integració social i laboral.

Treballem per a les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn mental i risc d’exclusió, i ens esforcem per aconseguir la seva integració social i laboral. Som un col·lectiu format per 450 persones que amb il·lusió construïm cada dia Mas Albornà.

La fundació

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre, arrelada al Penedès, que potencia les capacitats de les persones amb discapacitat, trastorn mental i altres grups en risc d’exclusió creant oportunitats d’inserció comunitària i laboral. Per aconseguir-ho, oferim una variada oferta de serveis a les empreses i ajuntaments i suports personalitzats a les persones.

Missió, visió i valors

Missió
Missió

Missió

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre, arrelada al Penedès, que potencia les capacitats de les persones amb discapacitat, trastorn mental i altres grups de risc d’exclusió creant oportunitats d’inserció comunitària i laboral. Per aconseguir-ho, oferim una variada oferta de serveis a les empreses i ajuntaments.
<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0)" class="has-inline-color has-white-color">Visió</mark>
<mark style=”background-color:rgba(0, 0, 0, 0)” class=”has-inline-color has-white-color”>Visió</mark>

Visió

Aconseguir la millora del projecte de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió oferint-los un acompanyament basat en recursos i serveis de qualitat, centrat en els seus interessos i desitjos i que garanteixin els seus drets.
Per això treballem per a esdevenir una organització referent generadora de valor que promogui la construcció d’un territori amb compromís social.

• Ser una organització referent en matèria de qualitat i d’innovació en la prestació de serveis a les persones.
• Ser una organització disposada a l’hora de donar resposta a les necessitats socials, laborals i assistencials a les persones.
• Compromís de donar suport a les persones en totes les etapes de la seva vida, ja que és la persona l’eix de tota l’organització.
• Ser independents al govern en la presa de decisions.
• Mantenir la solvència econòmica, que ens permeti reinvertir en la millora contínua de l’organització.
• Treballar en i per al territori, generant vincles que potenciïn la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible.
• Aconseguir credibilitat, confiança i coneixement de l’organització i els seus valors, missió i visió, tant a nivell intern com extern.
• Fomentar la participació de tota la base social de Mas Albornà: patrons, treballadors, famílies, usuaris, voluntaris, col·laboradors.
Valors
Valors

Valors

Integritat
Les nostres decisions donen lloc a accions acceptables i coherents. Capacitat per mantenir-se dins de les normes ètiques i morals socialment acceptades.

Responsabilitat
Responem a les necessitats dels altres, assumim les nostres decisions i complim amb les nostres obligacions.

Transparència
Expliquem les nostres motivacions, interessos i objectius; fem pública la nostra informació.

Compromís
Actuem segons les decisions preses prèviament. Capacitat i voluntat d’orientar els propis interessos i comportaments cap a les necessitats, prioritats i objectius de l’entitat, posant pel davant la missió de l’entitat davant les preferències individuals.

Treball en equip
Promovem el consens com a base per cooperar entre nosaltres cap a l’objectiu prèviament establert.

Fem xarxa

Mas Albornà és una entitat que aposta pel treball en xarxa i som membres de:

DINCAT-Plena Inclusión

Grup format per entitats sense afany de lucre que treballen en
l’àmbit de la discapacitat intel·lectual.

Accedir al lloc web

CLÚSTER CATALONIA GOURMET

Grup d’empreses i institucions de producte català i gourmet.

Accedir al lloc web

Cluster Créixer

Som 13 empreses socials de tot Catalunya que cooperem conjuntament per oferir lots amb productes de qualitat i amb un alt valor social.

Accedir al lloc web

Gremi de la Carn

Organització sense ànim de lucre, que defensa els interessos de les empreses de les comarques barcelonines especialitzades en el comerç de carn.

Accedir al lloc web

Respon.cat

Organisme que vol implicar les empreses més compromeses amb la Responsabilitat Social, amb l’objectiu de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’RSE a Catalunya.

Accedir al lloc web

FEGP

Federació empresarial del Gran Penedès.

Accedir al lloc web

On som

Les oficines centrals de Mas Albornà es troben ubicades a la plaça de la Verema 1, Vilafranca del Penedès (Barcelona).
A La fundació tenim altres centres de servei a la comarca: