Vés al contingut

mas_alborna_pinnae-copia

La Fundació Pinnae concedeix 25.000 euros a la Fundació Mas Albornà pel projecte “Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball”. L’objectiu del projecte és fer un gir al nostre CET per tal de garantir la viabilitat dels llocs de treball més vulnerables i que més s’han vist afectats per la crisi sanitària arran de la COVID-19. El director de la Fundació, Joan Clotet, ha recollit l’ajut concedit.
En un acte celebrat avui a l’auditori Fòrum Berger de la capital de l’Alt Penedès presidit per l’alcalde de la ciutat, Pere Regull, Antoni Gistau (director de la Fundació Pinnae) i Martí Solé (president de la Fundació Pinnae) s’han lliurat els ajuts que ascendeixen a un total de 300.000 euros repartits entre 18 entitats guanyadores. Des de Pinnae s’ha destacat l’esperit d’ajut i d’enfortiment del territori a través d’aquests premis els quals han anat incrementant la seva dotació des del seu naixement ara fa tres anys. La situació actual, a més, fa encara més necessari el suport a les entitats que treballen per al benestar de els persones ja que es troben en posiscions de vulnerabilitat.
Des de Mas Albornà agraïm iniciatives com aquesta, ja que ens permeten continuar desenvolupant i millorant la qualitat de vida de totes les persones que atenem.