cercles

Aquest matí l’auditori de l’edifici Virben de Mas Albornà ha acollit el lliurament de diplomes que acredita la tasca feta pels formadors del projecte “Cercles”, des de la seva posada en marxa.

Aquest acte intern ha volgut agrair i valorar la feina realitzada per totes les persones que han dut a terme aquesta iniciativa. Un projecte pensat per a fomentar l’autonomia i la presa de pròpies dedicions de tots els nostres usuaris, en el seu dia a dia.

El director de la Fundació, Joan Clotet ha estat l’encarregat de donar els diplomes a tots els formadors i posteriorment ha volgut agrair la tasca realitzada així com ha destacat l’esforç individual que cadascú ha hagut de fer perquè aquest treball en equip fos possible.

“Cercles” és una iniciativa pionera que pretén dotar d’eines a les persones que formen part de la fundació, per tal de millorar les seves condicions de vida dins de la nostra societat. Es tracta d’un pas més cap a l’autonomia personal de les persones amb discapacitat i trastorn mental.