Vés al contingut


manifest_reivindicatiu_2

La Fundació Mas Albornà i Nou Verd han unit forces aquest matí per a protestar davant l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès en protesta per la delicada situació econòmica que viuen ambdues organitzacions en particular i els Centres Especials de Treball en general a tota Catalunya.

Representants de les dues organitzacions han llegit un manifest als tres regidors del consistori vilafranquí que ha atès la protesta (Aureli Ruiz, Joan Manel Monfort i Ramon Zaballa) els quals s’han compromès a fer una moció al proper ple municipal.

Aquesta reivindicació davant de l’Ajuntament ha sigut la segona que la fundació fa per fer visible la seva demanda. La setmana passadaa els treballadors de l’àrea de Serveis Industrials ja van sortir al carrer pel polígon de Sant Pere Molant a Olèrdola per manifestar aquestes demandes.

manifest_reivindicatiu

Recordem que el motiu de la nostra protesta ha tingut com a detonant l’augment del salari mínim interprofessional per part del govern espanyol el passat mes de desembre, una molt bona notícia si no fos perquè no ha tingut en compte el consegüent necessari augment dels ajuts en proporció a aquest increment. Si aquest fet hi sumem els endarreriments en els pagaments de les subvencions que ja arrossegàvem tot plegat ha suposat la posada entre les cordes de la viabilitat econòmica  tant de Mas Albornà com del conjunt de CETs de Catalunya posant també en perill el model d’integració laboral català.

Amb la voluntat que aquesta situació es desbloquegi el més aviat possible, des de Mas Albornà continuarem adherint-nos a totes les accions i reivindicacions de protesta que es duguin a terme des del sector i la federació AES Dincat, organització de la qual la Fundació Mas Albornà en forma part.

Més notícies relacionades: