persentacio_neteja

Avui s’ha presentat a la plaça de l’església de Santa Margarida i els Monjos el renovat Servei de Neteja viària de Mas Albornà, que operarà durant els propers 4 anys en aquest municipi de l’Alt Penedès.

Després d’haver guanyat el concurs públic que ens permetrà continuar netejant els carrers del municipi, Mas Albornà aposta un cop més per la renovació en la tecnologia de la maquinaria d’aquest servei.

La presentació ha contat amb la presencia del President de la Fundació Mas Albornà Martí Solé i l’Alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos Imma Ferret. acompanyats de Paco García, regidor de l’ajuntament. Tots junts han posat de manifest la bona sintonia entre el municipi i la fundació al llarg del temps i han volgut destacar l’esforç i la innovació, que constantment es demostra amb la tasca del servei.

presentacio_monjos

Recordem que el Servei de Neteja Viària de Mas Albornà va iniciar la seva trajectòria professional en aquest municipi i gràcies a aquesta renovació de confiança, avui ho podem continuar fent.

Nova maquinaria, millor tecnologia i sensibilització amb el Medi Ambient. Tota una declaració d’intencions, sota el denominador comú de la professionalitat i el rigor en la feina ben fet.