cdiat_torrelavit_mas_alborna

Aquest cap de setmana ha reobert el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit del qual Mas Albornà se n’encarrega de la seva gestió des dels seus inicis l’any 2016, donant així un contrapunt social a aquesta iniciativa.
En l’escenari de la “nova normalitat” i després d’aquests mesos de confinament a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, el centre torna a estar obert al públic.

La visita al centre i el camí han tornat a ser alguns dels indrets estrella d’aquesta experiència cultura que  ja podeu tornar a visitar.

mas_alborna_centre_aigua

Per a celebrar la reobertura us hem preparat una visita especial durant tots els diumenges dels mesos de juny i juliol a les 12h.  Serà una visita doble, a les 12h coneixereu els racons del poble de Torrelavit i el camí del Riu i a les 13h podreu fer la visita guiada al CdIAT.

De mica en mica anem tornant a la normalitat i nosaltres ja ho tenim tot a punt per a rebre-us i posar en valor els secrets i la història que tenim més a la vora.
Per adaptar-nos a la nova normalitat, hem reduït l’aforament. És per això que us recomanem fer reserva prèvia trucant al 635 55 32 95 de dilluns a diumenge de 10 a 14h, o bé enviant un correu a turisme.aigua@torrelavit.cat.
Us esperem a Torrelavit!