patronat.JPG

Aquest dimarts dia 15 es va celebrar a Vilafranca del Penedès la reunió de finals d’any amb tot el patronat de la nostra fundació. L’acte va tenir lloc a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
Aquesta trobada de tot el patronat, es celebra dos cops l’any amb l’objectiu de fer un repàs de les tasques que s’han dut ha terme des de la Fundació i aprovar temes pendents per al bon funcionament de l’entitat. A més a més, destaca el fet que aquest any hi ha agut alguns canvis en el conjunt del patronat, amb noves incoporporacions i canvis.
Aquesta trobada ens permet presentar la feina feta i destacar les coses més significatives de l’any, així com també exposar les previsions de projectes per l’any vinent.
Agraïm als nostres patrons la seva participació. Gràcies a la seva col·laboració i implicació desinteressada, Mas Albornà continua treballant dia a dia amb la finalitat d’assolir la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat i malaltia mental a la nostra comarca.
Gràcies a tots per la feina feta!