Vés al contingut

Aquests dies ha tingut lloc la reunió de final d’any del Patronat de Mas Albornà en un acte que s’ha fet a l’auditori del Vinseum a Vilafranca del Penedès. Com és habitual, en aquesta trobada es repassa la tasca de l’organització durant el darrer any i s’aproven els pressupostos de l’any següent.

Aquest any la trobada també ha servit per a acomiadar el Xavier Campanyà, amb més de 15 anys al patronatal qual agraïm la seva dedicació. D’altra banda, també hem presentat la nova incorporació a l’equip del patronat: la Susanna Mañé.

Amb aquests nomenaments, s’ha culminat un procés de renovació de 8 persones que es va iniciar fa dos anys.

A Mas Albornà considerem que fer un repàs anual de l’activitat és fonamental per a poder avaluar la nostra activitat, al mateix temps que es mostra el grau de compromís amb la transparència que té l’entitat.

Ara el patronat de Mas Albornà el configuren 20 persones, tant a títol personal com a representants institucionals:

Martí Solé – President, Lluís Huguet – Secretari, Pere Regull – Aj. Vilafranca del Penedès,Ton Amat– Aj. St Sadurní d’Anoia, Xavier Lluch – Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Patrícia Duran – Fundació Famíla Torres, Imma Ferret – Aj. Santa Margarida i els Monjos, Agustí Vallverdú – Ajuntament de Les Cabanyes, Carles Franquelo – Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor (Martorell), Francesc Rica – UGT, Celestí López – Fundació l’Espiga, Oriol Tarrats – Gremi de la Carn, Andreu Batlle – Federació  Empresarial del Gran Penedès, Anna Vallhonesta, Susanna Mañé, Montse Domènech, Ramon Novell, Oriol Llopart Cudié, Maria Batet i Sebastià Santaeugènia