dsc_7043

El passat 4 de desembre va tenir lloc al centre social de Les Cabanyes el tradicional dinar de germanor de Mas Albornà. Així, unes 300 persones varem gaudir d’una jornada divertida en companyia de tots els companys i companyes que configuren la Fundació.
La jornada va ser plena d’emocions, retrobaments i espai per a l’intercanvi de felicitacions.
Aquest any l’esdeveniment va presentar moltes novetats. Primer de tot, es va presentar el nou calendari social de Mas Albornà 2013 amb el vídeo del making of i un reconeixement als seus protagonistes. Posteriorment, hi va haver un espai per a fer una menció especial a tots els membres de Mas Albornà que varen participar als Special Olympics 2012.
Seguidament, es va poder veure un vídeo sobre la jornada de Viu la Vinya en família que va tenir lloc el passat 6 d’octubre i que recollia els millors moments d’aquesta gran jornada.
Finalment, vàrem poder gaudir de dues actuacions molt especials. D’ una banda, el magnífic espectacle de les gimnastes del club de gimnàstica rítmica d’Olèrdola i, després, la sorprenent actuació del grup Derrumband de Vilafranca que ens van presentar la cançó de Mas Albornà “Balla el meu ritme”. Un tema musical al més pur estil “rumbero” creat exclusivament per a Mas Albornà.
Per concloure aquest acte, el President de la Fundació, Martí Solé, va fer un parlament animant-nos a continuar treballant com fins ara malgrat les adversitats.
La jornada, com era previst, va concloure amb un dinar per a tothom.
Des de Mas Albornà volem agrair la participació de tothom i desitjar-vos unes bones festes. Moltes gràcies a tots.