Projectes socials

L’Obra Social “la Caixa” ha fet públics els ajuts socials destinats a deu entitats de l’Alt Penedès en un acte que ha tingut lloc avui a Vilafranca del Penedès.
Un dels projectes escollits ha estat el de la Fundació Mas Albornà, consistent en la posada en marxa i equipament d’un espai d’estimulació sensorial i basal per als usuaris de teràpia ocupacional i que compta amb una col·laboració de 16.000 euros per part d’aquesta obra social.
Aquesta nova sala es destinarà  a potenciar l’estimulació visual, sensorial i creativa dels 73 membres del nostre centre Ocupacional.
Enguany l’Obra Social “la Caixa” ha destinat 84.000 euros a projectes socials a la comarca de l’Alt Penedès canalitzats a través de diferents organitzacions arrelades al territori com són:Associació Ampert, Associació Ressò, Càritas Diocesana Interparroquial, Fundació l’Espiga, Fundació Privada Vida i esperança, Llambrusca Alzheimer Penedès, Nou Set SCCL i Nou Verd SCCL

One response to “Impuls a la sala d’estimulació sensorial

  1. Enhorabona pel que heu aconseguit. Serà un espai que poden aprofitar molt les persones del servei.Us desitjo una bona arrancada del projecte.

Comments are closed.