Vés al contingut

img_1728

Des de mitjan del mes de novembre i durant tot el mes de desembre el municipi de Sant Martí Sarroca ha comptat amb els serveis de neteja viària de Mas Albornà consistent en el reforç de la neteja a través de màquina. Els treballs s’han desenvolupat dos cops per setmana durant aquest període de temps amb molt bons resultats que han fet pensar l’Ajuntament la possibilitat de poder continuar mantenint aquest servei en un futur, tot i que la decisió s’haurà de prendre pròximament.
Fins el moment, aquest municipi penedesenc ja disposava d’un servei de neteja manual gestionat per Mas Albornà i ara amb la incoporació de la maquinària, els carrers i places del poble han millorat la seva neteja i aspecte.
Aquesta no és la primera vegada que Mas Albornà treballa en aquesta localitat amb maquinària, ja que de manera periòdica realitza accions especials de suport en època de carnaval i festa major, però aquesta sí que ha estat la primera vegada que s’ha realitzat el servei mecanitzat de manera continuada i esperem poder continuar gaudint de la confiança del consistori en base als bons resultats.
El servei de neteja viària de Mas Albornà s’ha posicionat com el servei líder en neteja a l’Alt Penedès. Compta amb més de deu anys d’experiència en el manteniment de carrers i places de tora la comarca i presta servei 14 municipis, entre els quals Vilafranca del Penedès o Santa Margarida i els Monjos a través d’una brigada de més de 50 operaris i maquinària pròpia de darrera generació.

El Servei de Neteja de Mas Albornà from Mas Albornà on Vimeo.