Vés al contingut

dinar_nadal_09.JPG

El passat dimecres 16 de desembre va tenir lloc a la masia Torreblanca el dinar de Nadal de tots els membres de la nostra fundació. Les 270 persones que hi van assistir, van compartir un dinar de germanor rodejats de vinyes en un entorn immillorable, així com les actuacions de dos mags que ens van sorprendre amb els seus trucs de fantasia.
Aquest any, a més, es va celebrar el dinar en companyia dels membres del Centre Ocupacional, de manera que la celebració va ser plena.
D’altra banda, el president de la fundació, Martí Soler, va dirigir unes paraules d’esforç i il·lusió per l’any vinent i va valorar positivament la feina feta. També va destacar el treball que els nostres voluntaris Inda i Conchi han realitzat a Mali amb el projecte de cooperació internacional, oferin-los un ram de flors a cada un, en senyal de reconeixement i agraïment de tot Mas Albornà pel seu treball al país africà.
Així doncs va ser un gran dia ple d’amocions i reconeixement que ens va permetre gaudir a tots d’aquesta gran família que és Mas Albornà.

1 response to “Multitudinari dinar de Nadal de la família Mas Albornà”

Comments are closed.