img_33712681_1
Mas Albornà torna ha col•laborar com a entitat voluntària en l’organització de la 1a Cursa de Sant Fèlix, conjuntament amb els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2013.
Aquesta segona edició es celebrarà pels carrers de la població el proper dissabte dia 29 de Juny i s’espera tot un èxit de convocatòria.
Membres de la Fundació Mas Albornà tornaran a participar de manera activa i voluntària en aquest esdeveniment festiu tot encarregant-se de proporcionar l’avituallament a les persones participants de la cursa i donar suport a l’organització. L’objectiu de la cursa és el de recaptar fons per l’organització de la Festa Major 2013.
Des de Mas Albornà estem molt satisfets de col•laborar amb la Festa Major de Vilafranca i valorem molt positivament la nostra participació en aquesta jornada esportiva. Esdeveniments com aquest són fonamentals per potenciar la integració social de les persones amb discapacitat i trastorn mental i sens dubte ens ajuden a millorar dia rere dia l’empremta de futur del nostre projecte.