2015-2

La segona sessió de fotos del calendari de Mas Albornà 2015 dedicat al bestiari festiu de Catalunya ja s’ha fet.
Gràcies a la col·laboració de l’Agrupació de Bestiari festiu ens hem traslladat a Pacs del Penedès a l’estudi de Dolors Sans, reconeguda escultora de la festa i creadora de multitud de dracs i gegants protagonistes de la majoria de festes a tot Catalunya, qui ha compartit la nostra fotografia amb en Jesús, en “Samaranch”, el Tomaset i la Ballarica… tota un experiència!
L’anècdota de la jornada l’ha posada la llum, ja que ha resultat ser una de les protagonistes de la sessió d’avui, ja que el sol ha decidit abandonar-nos uns instants abans de plegar fent que tota la nostra preparació dels focus i il·luminació perillés uns instants . Finalment, no hi ha hagut tragèdia.
Aquest any l’escola d’art i disseny Arsenal de Vilafranca realitzarà les 12 instantànies de la nova edició del calendari de Mas Albornà així com el desenvolupament gràfic.
Aquesta és sens dubte una de les iniciatives més importants que anualment es realitzen des de la nostra fundació, ja que permet fer visible la nostra gent i la nostra tasca d’una manera amable i positiva.