Vés al contingut

serveis_basics

Aquests dies d’excepcionalitat, els serveis considerats bàsics que prestem a Mas Albornà estan a ple rendiment, conscients de la importància que té envers el nostre compomís amb les persones i el seu benestar. La neteja (tant interna com la de carrers i places a la quinzena de municipis de la comarca) com la bugaderia són elements clau per a superar aquesta crisi.

Així, la neteja i desinfecció de la roba que ens arriba a la nostra  bugaderia tant de la residència de gent gran Inglada Via de Vilafranca, de la nostra pròpia llar residència i la de l’Hospital  SagratCor de Martorell és més important que mai . Ens toca treballar molt, en un entorn incert però creiem en el nostre projecte i la vocació de servei. La nostra feina, més que mai, és necessària i aportem el nostre granet de sorra al benestar  de les persones que reben la nostra roba neta i, com sempre, a la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables.

També el nostre equip de neteja interna treballa més intensament que mai aquests dies per garantir que totes les nostres instal·lacions (oficines, pisos i residència) estiguin en perfecte estat, fent actuacions especials de desinfecció.

La neteja viària està sent reforçada amb intervencions especials de desinfecció, com la realitzada a la capital de la comarca, Vilafranca del Penedès  amb la incorporació de dos vehicles amb aigua a pressió tractada amb hipoclorit sòdic per desinfectar zones on hi ha establiments que tenen permès obrir (alimentació i farmàcies) i mobiliari públic.

Aquests dies, doncs,  a Mas Albornà reforcem les nostres activitats però encara més el nostre compromís amb les persones i el seu benestar.