Sessió informativa famílies

Com ve essent ja tradicional, cada any organitzem un acte informatiu amb les famílies dels membres de Mas Albornà, per tal de comunicar-los com ha anat l’any, quines perspectives hi ha de cara a l’any vinent, obrir un torn de paraula per aclarir possibles dubtes…
La sessió va tenir lloc el passat 17 de febrer a les instal·lacions de l’Escroxador de Vilafranca del Penedès. Un dels moments més emotius va ser, sens dubte, el passi d’un muntatge fotogràfic i audiovisuals que reflectien les activitats desenvolupades pels membres del Centre Ocupacional, realitzat per La Productora de Mas Albornà.
Un cop finalitzades les exposicions, tant dels membres del Patronat que presidien l’acte, com dels responsables de les diferents àrees de l’entitat, hi va haver temps també per a compartir un pica a pica tots plegats i acabar de comentar en “petit comité” alguns dels aspectes tractats a l’acte.

One response to “Sessió informativa a les famílies

  1. Vaig ser una de les famílies que van venir i al sortir, parlant amb altres pares, que com el meu fill està a Scapps, vam comentar que no sabiem que feien els nostres fills, no se’ns va explicar res.
    Per contra, vam comentar amb la resta de families, que l’exposició que va fer el responsable de l’escola taller de les Cabanyes, sí que va explicar el que fan, a més ens va agradar molt el pase de fotografies, vam trobar a faltar els nostres fills. Feliciteu-los, fan les coses com cal i pel que sembla molt ben fetes.
    De totes maneres, els nostres fills estan content de venir a treballar, senyal que estan bé.

Comments are closed.