Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà és finalista dels premis Ship2B Impact Awards, que reconeixen la tasca social i mediambiental d’aquelles personalitats i organitzacions clau de l’economia d’impacte en el nostre país. Els guardons, que assoleixen la seva 5a edició, són organitzats per la Fundació Ship2B.

Concretament, la Fundació Mas Albornà, referent en integració social i laboral de persones amb discapacitat a l’Alt Penedès des de fa més de 50 anys, està nominada en la nova categoria que s’ha inclòs aquest any, Impact Philanthropy, pel seu impacte social transformador, innovador, sostenible i amb potencial d’escalar el projecte.

Els premis Ship2B es completen amb dues categories més, sumant-ne un total de quatre:

  • Impact Champion: destinada a persones amb una trajectòria destacada en l’impacte social o mediambiental.
  • Impact Evolution: distingeix un projecte o iniciativa d’impacte impulsat per una organització que s’alinea a la seva estratègia i que busca resoldre un problema social o mediambiental.
  • Impact Startup: reconeix una empresa d’impacte destacada pel seu projecte de caràcter social o mediambiental innovador, sostenible i amb potencial d’escalar el seu impacte.

El jurat, format per experts del sector, està integrat per Federica Massa Saluzzo (EADA), Guillermo Casasnovas (ESADE), Ignacio Mata (Atresmedia), Javi Creus (Ideas4Change), Lisa Hehenberger (ESADE), Fabrizio Ferraro (IESE), María Herrero (Transcendent), Inés Entrecanales (Fundació Juan Entrecanales de Azcárate) i Beatriz Ibáñez (Meet4Impact).

La cerimònia de lliurament dels premis se celebrarà el pròxim 29 de novembre a Barcelona durant el sopar inaugural del Ship2B Impact Forum, congrés de referència de l’economia d’impacte.