Vés al contingut

La Fundació Mas Albornà va participar als sisens Premis de la Responsabilitat Social de Catalunya, que van reconèixer cinc empreses, un territori i una persona pel seu compromís amb l’RSC. Un acte celebrat a l’auditori del Vinseum el passat 10 de març.

El director de la fundació Joan Clotet va poder compartir amb altres empreses referents del territori, els reptes de sostenibilitat i bones pràctiques per a construir un territori més responsable!

Clotet va destacar que des de la fundació exercim un rol actiu i de treball conjunt amb empreses i administracions per a contribuir a crear un Penedès més socialment just i responsable. Un objectiu compartit per a tots.  

Els Premis Respon.cat han permès posar en valor la trajectòria socialment responsable de Suara, una empresa d’atenció a les persones de caràcter cooperatiu pel seu compromís, i de Mercabana, per la consolidació de la gestió de l’RSE dins totes les àrees de l’organització. També s’ha reconegut per les bones pràctiques en àrees concretes la constructora Omplim pel seu programa ambiental de col·laboració amb un projecte trencador que genera impacte ambiental i social creant aliances; Indústries Tapla per l’abordatge intens de la reforma horària, per entendre com una fortalesa la conciliació de la vida familiar i laboral de les persones treballadores; i Aigües de Barcelona per convertir el programa de voluntariat que promouen entre el seu equip en una eina de transformació social.

Més enllà de reconèixer organitzacions concretes, Respon.cat també té el compromís de fer de Catalunya un país socialment responsable, i per això cada any reconeix territoris que estan sumant esforços de les seves organitzacions per fer dels valors de l’RSE un factor de la identitat local. Enguany el reconeixement al Territori Socialment Responsable ha correspost al Pallars Jussà, que ha estat representat pel Consell Comarcal, un territori que malgrat les dificultats ha sabut crear aliances i sinergies per crear valor compartit.

Per quart any s’ha atorgat un reconeixement a la trajectòria personal pel seu compromís amb la Responsabilitat Social a Catalunya, que en aquesta ocasió ha estat per a Núria Basi, presidenta de Basi Group i Lacoste des de fa dues dècades. Basi és activista en la seva lluita per consolidar el paper de la dona al món empresarial i una gran defensora dels valors familiars que s’ha traduït en la implicació amb un gran nombre d’organitzacions i iniciatives socials.

Amb iniciatives com aquesta aconseguim sumar esforços i generar sinergies que ens permeten continuar fent visible la importància del nostre projecte social.