Vés al contingut

dincat_logo
Des del mes de març, la Fundació Mas Albornà pertany al grup DINCAT, grup de referència de la discapacitat intel·lectual a Catalunya.
La missió de Dincat és vetllar per la defensa, i l’exercici ple dels drets, de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, en l’àmbit territorial de Catalunya, així com la promoció de la qualitat de vida del col·lectiu, la defensa dels interessos de les entitats sòcies i la prestació dels serveis que els siguin necessaris. Vetllant així pels interessos empresarials de les entitats associades, en el marc i valors del grup Dincat.
Aquesta incorporació representa per la fundació, formar part de la federació amb més força i representació del col·lectiu a tota Catalunya, això suposa també crear noves sinergies amb empreses locals i comarcals que vetllen també per els interessos del col·lectiu.
Dincat són, 300 empreses associades, 31000 usuaris atesos en algun dels serveis que ofereixen les empreses associades, 12000 profesionals dels quals 5500 amb discapacitat.
Esperem així sumar el nostre granet de sorra dintre del nostre sector