Mas Albornà ha participat als Special Olympics celebrats a Granollers el passat cap de setmana del 31 de març al 2 d’abril. Aquest esdeveniment ha estat tota una aventura viscuda per tots els nostres participants.

Durant tot el cap de setmana tots junts hem pogut compartir allò que era d’esperar: emoció, il·lusió i companyerisme. Tot això amb el denominador comú de practicar esport entre amics.

Pel que fa a les diferents disciplines esportives, recordem que Mas Albornà ha participat en aquests jocs de manera molt activa, ja que ha estat present en 4 disciplines diferents amb un total de 3 esportistes inscrits. La majoria han pres part a través del Club Alfa Tegar. Així, doncs, el futbol sala, el bàsquet (medalla de plata), la petanca (medalla d’or) i l’atletisme han estat la clau que ha permès als nostres participants gaudir d’aquest esdeveniment esportiu tan especial.

El passat 12 d’abril l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acollir l’acte de reconeixement a la participació de tot@s les esportistes dels Special Olympics 2023. Un moment de gloria compartida.

Des de Mas Albornà fomentem la pràctica de l’esport i la importància de l’oci i el lleure en el dia a dia de les persones que viuen amb nosaltres i gràcies a iniciatives com aquesta ho fem possible.