L’equip del Servei Ocupacional d’Inserció del nostre centre ocupacional i l’alumnat de 4t d’ESO de l’Escola Montagut, han passat un matí de luxe fent magdalenes i coreografies de ball.

 
Els dos tallers no han estat només una oportunitat per aprendre tècniques de cuina i d’expressió corporal, sinó que també han servit per a continuar construint un espai de col·laboració entre ambdues entitats.   

Aquesta col·laboració entre la Fundació Mas Albornà i l’Escola Montagut és un projecte que realitzem des de fa molts anys a partir de diferents tallers i activitats conjuntes, un espai d’aprenentatge enriquidor per ambdues parts. 
 
Més enllà de l’activitat en si mateixa, els tallers són una de les moltes formes en què totes dues institucions s’uneixen per crear consciència social al territori. 
 
Des de la Fundació Mas Albornà, agraïm sincerament a l’Escola Montagut la seva col·laboració i suport en aquesta iniciativa. Esperem continuar treballant junts en projectes futurs que promoguin la inclusió i celebrin la diversitat a la nostra comunitat.