taula_salutmental-1024x443

El dia 16 de febrer Mas Albornà formarà part activa de la celebració de la setmana de la Salut Mental amb la participació en una sèrie d’actes organitzats a l’Enològica de Vilafranca del Penedès. Amb aquesta iniciativa es pretén millorar i afavorir les condicions de vida del col·lectiu de persones amb transtorn mental.
En aquesta edició la nostra implicació consistirà en la presentació del programa de voluntariat que desenvolupem diàriament des de la nostra fundació. El projecte: “El Voluntariat, un projecte per a tothom” pretén donar veu a totes aquelles persones que decideixen compartir el seu temps amb nosaltres desenvolupant iniciatives que milloren la qualitat de vida de les nostres persones.
La presentació anirà a càrrec de Sílvia San Juan, coordinadora del programa de voluntariat, i Raquel Martínez, treballadora social del CET.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament la participació i la implicació en aquest tipus d’esdeveniments, ja que sens dubte ens ajuden a millorar la tasca que realitzem diàriament des de la nostre fundació.