L’ocupacional reprèn l’activitat de piscina, una de les dinàmiques esportives que te més èxit a casa nostra.
Des de fa molts anys, el Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès és l’escenari on els nostres nedadors i nedadores practiquen els diferents moviments i estils que aprenen durant aquest curs. I tot gràcies al suport rebut pel patronat d’esports de Vilafranca del Penedès.
Aquest taller el realitzen dos grups de vuit persones del nostre centre de dia, que han demostrat tenir un interès especial per aquest esport. Dos cops a la setmana, dilluns i dijous, un dia cada grup, treballen la mobilitat a partir d’exercicis adaptats a les necessitats concretes de cada persona.
Els cursos estan dividits en 8 sessions d’una hora cadascuna i des del 4 de febrer al 1 d’abril permetran continuar millorant la qualitat de vida de les persones  a les que atenem.
La natació és una activitat molt bona per tal de millorar la capacitat muscular del moviment i la relaxació de totes les articulacions del nostre cos, i gràcies a aquesta activitat ho podrem continuar treballant amb totes aquelles persones que ho necessiten.