Vés al contingut

img_20201119_143552

La Fundació Mas Albornà col·labora per segona vegada amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en la distribució d’aliments a les famílies més vulnerables del territori. Gràcies a l’acord de col·laboració signat el passat mes de juliol , ens sumem a la distribució d’aliments a les famílies més vulnerables del territori.

Així, la Fundació cedirà un cop més un espai a la nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aliments d’excedents alimentaris de la U.E. (Unió Europea) que es faran arribar a les famílies amb problemes econòmics de la comarca.

En base a la informació  facilitada pels Serveis Socials del Consell Comarcal, prepararem aquests lots que corresponen a cadascun dels ajuntament i les entitats (Càritas Diocesana i l’Associació Som Solidaris) que gestionen de manera compartida amb el Consell Comarcal els centres de distribució d’aliments de la comarca. Actualment hi ha centres de distribució a la Granada, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Pontons, Torrelles de Foix i Castellví de la Marca.

Durant l’any 2019, els aliments del Banc d’Excedents Alimentaris de la Unió Europea a l’Alt Penedès van arribar a més de 600 persones de la comarca de l’Alt Penedès.

Des de la Fundació ens complau aportar les nostres mans i sumar-nos a aquest projecte social per a continuar fent territori i solidaritat.