festival_eva

El 8 de juny a les 11h el Festival En Veu Alta torna a Mas Albornà en un acte obert a tots els públics on hi haurà lectures d’usuaris del centre ocupacional acompanyats d’altres lectors. Tots ells llegiran textos sota el tema “TOT EL QUE PODEM FER”.
Aquest ja serà el quart any que el festival de lectures En Veu Alta presenta una de les seves propostes a les nostres instal·lacions, una col·laboració que va començar el 2014. Cada any amb una plantejament ben diferent, sorprenent i agradable.
Aquest proper divendres, 2 de juny, comença un any  el Festival EVA En Veu Alta, un festival que s’ha consolidat els darrers anys com un espai de lectura en veu alta. A la seva web podeu veure la programació diària fins a l’11 de juny. Del 2 a l’11 de juny el Penedès serà l’epicentre de la narració i la tradició oral contemporània, amb la 13a edició del Festival En Veu Alta que portarà, a 14 municipis, 44 propostes molt representatives, de diferents formats i estils i dirigides a públic adult i familiar. Narradors, actors, cantants, rapsodes i xerraires ens vindran a explicar vés a saber què.

Després de les anteriors experiències, aquest any no volíem perdre l’oportunitat de tornar a participar activament en el Festival i així serà.  Preneu nota:
FESTIVAL EVA I MAS ALBORNÀ
Dijous 8 de juny
Hora: 11:00h
Plaça de la Verema, Vilafranca del Penedès (auditori)
Com podeu veure al programa… podeu venir a llegir amb nosaltres!
Tan sols enviant un correu a lectures@enveualta.com
Aprofitem per deixar-vos el vídeo resum amb les imatges d’una de les edicions anteriors d’aquest festival.