Vés al contingut

Reunió extraordinària

En resposta a la delicada situació econòmica en què es troba Mas Albornà en particular i els centres especials de treball en general, tots els treballadors, usuaris,  famílies, direcció i comitè d’empresa es van reunir per tal de valorar i fer front a aquesta la situació a través de l’aplicació de mesures extraordinàries.
Recordem que el detonant de la situació ha estat l’augment del salari mínim interprofessional el passat mes de desembre,una molt bona notícia si no fos perquè no ha tingut en compte el consegüent necessari augment dels ajuts en proporció a aquest increment i que ha suposat la posada entre les cordes de la viabilitat econòmica de l’organització.
Així, doncs, el comitè i l’equip directiu de la nostra entitat han decidit unir esforços i crear un nucli dur que serveixi per desenvolupar accions i reivindicacions des de totes les àrees de l’entitat. Un front comú per defensar els drets de totes les persones de casa nostra tot assegurant laviabilitat de Mas Albornà.
D’aquesta manera, com a mesura de protesta per la manca de finançament, durant els propers dies es realitzaran un seguit d’aturades i manifestacions simbòliques que afectaran el ritme habitual de treball a totes les àrees de la fundació.
Aquesta resposta unitària de Mas Albornà es suma a la crida que des de AEES Dincat entitat de la qual en forma part, es va fer a través d’un missatge URGENT al nostre Govern així com les altres accions reivindicatives que la resta de Centres Especials de Treball d’arreu de Catalunya estan protagonitzant els darrers dies.
Des de Mas Albornà esperem que aquestes accions serveixin per fer reaccionar les nostres institucions i aconseguir desbloquejar i descongelar aquesta situació d’infrafinançament que, d’altra banda, portem arrossegant des de fa 10 anys.

2 responses to “Tots units davant la delicada situació”

 1. Ho trobo molt be, peto crec tambe que tan pares com familiars i treballadors podien fer alguna aturada davant l. Aju tament de vilafranca.

 2. Em premetreu que m’expressi seguint els paràgtafs del vostre escrit.
  1. Dir que a la reunió hi erem tots és una mica exagerat; tot i que vau quedar sorpresos per la quantitat d’assistents.
  3 i 4.Què vol dir ‘un nucli dur’? En què consistiran les aturades i manifestacions simbòliques? Només les faran els usuaris?
  5.Ja és hora que us sumeu a la crida de DINCAT!!
  6.Seguiu sense concretar quines accions i quan es duran a terme.
  7. Ja heu parlat amb les nostres institucions? Què han respost?
  Tot plegat pa sucat amb oli i poca informació.
  Restem a la vostra disposició.

Comments are closed.