Un cop més, l’equip del nostre centre ocupacional reprèn l’activitat i porta alguns dels seus tallers per les escoles de primària de Vilafranca. D’aquesta manera, activitats com l’elaboració de sals de bany o la creació d’imants seran alguns dels tallers que podrem compartir amb els i les estudiants de Vilafranca.

Aquestes jornades s’emmarquen dins del projecte Tots podem aprendre coses, una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que neix amb l’objectiu integrador de sumar sinergies entre les entitats de persones amb discapacitat i les escoles de la vila.

La nostra activitat forma part del Catàleg d’activitats de sensibilització adreçat als centres educatius de primària en l’àmbit de la discapacitat. (Activitat 2)

Aquest cop, l’aventura ha estat fer sals de bany amb els alumnes de 3r de primària de l’escola Sant Josep de Vilafranca. La iniciativa està sent tot un èxit i actualment, ja tenim reservats 20 tallers i el calendari d’activitats cobert fins a Setmana Santa.

Des de Mas Albornà continuem treballant per potenciar i millorar la visibilitat de la nostra tasca i amb la creació i el desenvolupament de projectes com aquest ho fem possible.