catala_logo1.jpg

dgpl_color_centrat_1.jpg

Per tercer any consecutiu, hem posat en marxa la campanya “Mas Albornà parla català!” Aquesta iniciativa pretén foment de l’ús de la llengua catalana a partir de l’organització de diferents tallers i activitats en matèria d’educació lingüística on cada any es reforcen els conceptes adquirits i se n’aprenen de nous. Es tracta d’un seguit d’activitats i tallers impulsats per la nostra fundació, juntament amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Actualment, gràcies a la gestió de la persona coordinadora d’aquest projecte, hem impulsat tres tallers relacionats amb l’aprenentatge de la llengua catalana.

  • Taller de lectura: material, diaris, revistes… (El nostre centre ocupacional dedica 3 sessions a la setmana a aquesta activitat.)
  • Taller d’expressió oral: hem impulsat un espai on aprenem a expressar-nos, a parlar en públic i a fer més àgil la nostra comunicació.
  • Taller de periodisme : a través del periodisme treballem de manera divertida diferents aspectes com ara la recxerca de notícies, la redacció, la dicció, l’expressió en veu alta…

Així, doncs, les activitats estan pensades per a millorar la nostra expressió i comprensió de la llengua. Tal com va succeir l’any passat, els diferents grups s’han configurat amb una gran acollida i esperem que, un cop finalitzada la campanya, continuïn elaborant-se.