blog.JPG

Avui, dia 1 d’octubre de 2010 hem iniciat el servei de neteja viària de Vilafranca del Penedès. A a les 06:00 en punt de la matinada, ens hem posat en marxa: perdonal, maquinària, coordinació…. tot començava…. tot un repte!
A partir d’ara i durant els proper 6 anys un equip de treballadors i treballadores de Mas Albornà realitzaran diàriament aquest servei, distribuïts en diferents brigades per tota la vila, utilitzant nova maquinària, respectuosa amb el ciutadà i el medi ambient.
Per tal d’oferir un millor servei adaptat a les necessitats d’una ciutat com Vilafranca, des de Mas Albornà hem ampliat la nostra flota de vehicles de neteja. Tecnològicament més eficients i sostenibles, aquests vehicles ens permetran oferir un servei de qualitat a més a més de les 36 persones que treballaran de manera permanent.
Des de Mas Albornà treballem dia rere dia per continuar millorant la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i malaltia mental. I gràcies al creixement dels nostres serveis en el conjunt de la comarca ho fem possible.