calendari_2021

Ja tenim fetes les fotos del calendari social 2021 de Mas Albornà, una nova aventura que ens permetrà posar en valor tot allò que realment ens és important.
Amb el títol “Els petits moments ” enguany el projecte planteja un viatge a partir de 12 instantànies que representen moments importants a la vida. Aquelles petites coses que fan que ens sentim una mica més feliços: abraçar,  sorprendre algú (o ser sorprès), un bon àpat en companya…
Per a la 14a edició del 2021 i després d’haver tancat un dels anys més complexes i inusuals per a tots, volem iniciar el 2021 plens de positivisme i posant en valor aquells moments i aquelles coses que, de vegades, havien quedat a l’ombra i no havíem sabut valorar el suficient (una abraçada, estar en contacte amb la natura, un bon àpat, estar en companyia, gaudir d’unes bones vistes…)
També per primera vegada en la nostra trajectòria els protagonistes hem estat únicament nosaltres mateixos. Pensem que aquest any, nosaltres hem de ser els actors principals i no hem comptat, com hem fet fins ara, el suport de cares més conegudes. Perquè aquest és un calendari ple de petites coses, properes, casolanes, senzilles però que pretén ser molt gran en el projecte social que explica i el missatge positiu i ple de valors que transmet.
Com sempre la identitat gràfica del nostre calendari és un repte que en cada edició l’afronten persones, que de manera voluntària, donen vida a aquesta iniciativa.
Aquest 2021 la dissenyadora Mercè Moreno (@Valentintada) i el fotògraf Alexis Masdeu han estat els encarregats de fer visible el nostre projecte.
El calendari, com cada any, s’ha fet gràcies a la col•laboració de diferents patrocinadors els quals han finançat la seva creació: Canon, Motor Albet, Vaq Asset Management, Taller SanBer, Anguera Maquinària, Ral d’Avinyó, Pellisa Ràfols, Gràfiques Foix, Set i Tria, Banco Mediolanum i Mallart Artesans Xarcuters.
El calendari es distribuirà gratuïtament a través d’un encartament el divendres 11 de desembre al setmanari comarcal El 3 de Vuit així com els punts propis de Mas Albornà: establiments Mallart Artesans Xarcuters (La Granada, Sant Quintí de Mediona i La Llacuna).