Vés al contingut

masalborna_dsf9025-baixa

Explicar els reptes del nou any i compartir els resultats dels 12 mesos anteriors ha estat el motiu principal que ha impulsat la trobada amb els professionals que gestionen el dia a dia del nostre projecte social.

Un total de 22 persones responsables de les diferents àrees de l’entitat ens hem reunit a l’Auditori del Vinseum per a compartir no només la informació que ens permetrà prendre decisions alineades amb els reptes de la Fundació sinó també per debatre i expressar dubtes i fer propostes de millora.

Cada any (tret del darrer per qüestions sanitàries òbvies) es promouen des de la Fundació diferents trobades o accions formatives adreçades als caps de servei i comandaments de la nostra organització, amb la finalitat de formar-los en temes relacionats amb gestió d’equips, així com per cohesionar el grup i trobar espais on compartir idees, posar en comú les experiències i diferents punts de vista sobre l’organització amb altres professionals.

Sens dubte la formació és un espai essencial en el desenvolupament de les bones pràctiques de les empreses i els equips de treball. Aquest és un exemple de com Mas Albornà treballa per a millorar dia rere dia la qualitat de vida de la nostra gent.