Aquests dies ha tingut lloc la reunió de final d’any del Patronat de Mas Albornà en un acte que s’ha fet al restaurant Sol i Vi de Sant Sadurní d’Anoia. Com és habitual, en aquesta trobada es repassa la tasca de l’organització durant el darrer any i s’aproven els pressupostos de l’any següent.

A Mas Albornà considerem que fer un repàs anual de l’activitat és fonamental per a poder avaluar la nostra activitat, al mateix temps que es mostra el grau de compromís amb la transparència que té l’entitat.

Ara el patronat de Mas Albornà el configuren 20 persones, tant a títol personal com a representants institucionals:

Martí Solé: President, Susanna Mañé: Vicepresidenta, Lluís Huguet: Secretari, Montserrat Domènech: Vicesecretària, Francisco Romero: Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Pere Vernet: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Xavier Lluch: Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Patrícia Duran: Fundació Família Torres, Imma Ferret: Alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Agustí Vallverdú: Ajuntament de Les Cabanyes, Carles Franquelo: Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor (Martorell), Andreu Batlle: Federació Empresarial del Gran Penedès: Francesc Rica: UGT, Oriol Tarrats: Fundació Oficis de la Carn: Oriol Llopart, Ramon Novell, Celestí López, Anna Vallhonesta, Maria Batet i Sebastià Santaeugènia.