co-mas alborna-biblio

Ja fa un any que el centre ocupacional de Mas Albornà es va traslladar a l’edifici “Virben” del Barri de Les Clotes de Vilafranca del Penedès, a la plaça de la Verema número, 1.

Avui, l’equip de TN Produccions enregistra un reportatge per mostrar la nostra adaptació a la vila durant aquest any el qual s’emetrà propoerament a Penedès TV. La finalitat del reportatge és donar a conèixer el canvi que ha representat el trasllat de les nostres instal·lacions a la capital penedesenca així com algunes de les noves activitats que hem pogut iniciar fruit d’aquest trasllat i que realitzem en diferents espais públics de Vilafranca.

mas albornà a correus

Així, durant el reportatge es pot copsar com els membres de la fundació s’han integrat totalment en les activitats del dia a dia de la vila. Anar a correus, a fer encàrrecs o visitar la biblioteca, són algunes de les activitats que es podran veure en aquest vídeo.

Gràcies a accions com aquesta aconseguim fer més visible les capacitats de les nostres persones i voldríem agrair a tot l’equip de TN Produccions que hagi pensat amb nosaltres per a realitzar aquest reportatge.

Des de Mas Albornà valorem molt positivament l’adaptació de les nostres persones a la vida quotidiana de Vilafranca i esperem seguir així durant molts anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *