Vés al contingut

A la Fundació Mas Albornà ens agrada sumar-nos als projectes solidaris i compromesos del territori. Per aquest motiu, ja fa uns anys que sumem esforços i fem suport a la gran tasca que realitza el Banc dels Aliments. Així, per quart any consecutiu, col·laborem amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès en la distribució alimentària a les famílies vulnerables del territori.

La nostra manera de col·laborar és cedint un espai a la nau del polígon de Sant Pere Molanta per emmagatzemar aliments d’excedents alimentaris de la Unió Europea que es faran arribar a les famílies amb dificultats econòmiques de la comarca. Els aliments que a distrubuir són arròs, llegums, oli d’oliva, conserves, llet o pasta, entre d’altres.

Gràcies a aquests aliments podem ajudar a unes 570 persones en situació de vulnerabilitat a 6 municipis de la comarca: Pontons, Sant Quintí de Mediona, La Granada, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelles de Foix i Castellví de la Marca.

Des de la Fundació ens complau aportar el nostre granet de sorra i sumar-nos a aquest projecte social que ajuda a tantes famílies necessitades per a continuar fent territori i solidaritat.