calendari 2016
Aquest dimecres dia 16 de desembre hi ha la presentació del calendari social Mas Albornà 2016. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès a les 19h amb entrada lliure per a tothom fins a acabar aforament.
Homenatge al calendari, tema del calendari social de Mas Albornà 2016
La novena edició és un record a les anteriors edicions d’aquest ja “tradicional” calendari
Un homenatge als nou anys de calendari. Aquest és el tema del calendari 2016 que des del 2008 promou la Fundació Mas Albornà. En aquest sentit, es vol fer memòria a la trajectòria que porta el calendari, és a dir, una revisió, un “revival”, un record… del que ha estat el calendari fins a dia d’avui. Així hi ha haurà una reedició d’algunes de les fotografies dels anys anteriors, les quals aniran acompanyades d’anècdotes i explicacions que amaga cadascuna de les imatges.
Hi ha molta gent que ha conegut el calendari recentment i no sap (o no ha vist), per exemple, que tenim fotos amb el Messi, amb la Mònica Terribas o amb els personatges del Polònia, per citar uns exemples. Amb el calendari 2016 tots, farem “reviure” aquestes fotos ja que durant els dotze mesos apareixeran una o dues fotografies del cadascun dels calendaris així com un recull a la part final.
Tot i així, noves cares de Mas Albornà també acompanyaran el calendari i la sessió de fotos ja està feta. On aniran és la sorpresa que es reserva fins al dia del llançament: el divendres 18 de desembre, amb el 3 de vuit.
El calendari ha comptat amb col•laboració de Miquel Rota com a fotògraf i de l’estudi de disseny gràfic Aquells nois tan simpàtics (www.aquellsnoistansimpatics.cat)
Els patrocinadors d’enguany són: Canon, Gràfiques del Foix, Motor Albet, Grau Maquinària, VAQ Asset Management, MRW, Heliexport i Unipresalud.
NOVENA EDICIÓ D’UN CALENDARI SOCIAL CONSOLIDAT
El calendari social de Mas Albornà té per objectiu presentar de manera positiva les persones i la tasca de la Fundació. Des de fa vuit anys ha presentat fotografies en companyia de personatges coneguts (des d’esportistes com Messi, Gemma Mengual, Nani Roma o Víctor Sada fins a actors i actrius com Sergi López, Lloll Bertran o Mercè Sampietro passant per periodistes de la talla de Mònica Terribas, Antoni Bassas o Manel Fuentes), programes de televisió com el Polònia o en col•laboració amb organitzacions com les colles castelleres, el bestiari festiu de Catalunya o la DO Penedès.
més informació del calendari: www.masalborna.org/ca/calendari.php