img_1962

Aquest cap de setmana Mas Albornà ha celebrat la primera jornada de Futbol i Truites. Una trobada festiva dedicada a l’art de la bona cuina i la delícia del futbol.
Equips de futbol
Les pistes de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès van ser testimonis d’un dia increïble acompanyat de somriures i bons amics, on després de gaudir d’un emocionat partit de futbol, protagonitzat per treballadors de Mas Albornà de diferents àrees (el qual va acabar amb empat) tots vàrem poder fer un deliciós vermut amb les truites del concurs.
El jurat d’aquest primer concurs de truites, format per diferents treballadors van decidir el guanyador en base a tres característiques culinàries: el gust, la consistència i la textura.
Pilar amb la copa guanyadora
La guanyadora del primer premi va ser la nostra treballadora social  i en segon i tercer lloc, el Juan Carlos Guerra i el Xavi Molano mentre que el  premi a l’originalitat va ser per la Núria Olivares.
D’altra banda i després del partit es va decidir atorgar la copa de guanyadora a la Pilar Torrents, en reconeixement a l’esforç i l’entrega durant tot el joc.
Gràcies a accions com aquesta podem continuar millorant la qualitat de vida de les nostres persones.