club_pati_vilafranca_i_masalborna_2

Aquest ja és el tercer any consecutiu que ens visiten els amics del Club Patí de Vilafranca del Penedès. A l’estiu, el Club organitza un casal en el qual hi participen nens de 8 a 10 anys realitzant diferents activitats.
A part de practicar esport, els nens també aprenen i coneixen coses sobre diferents entitats significatives de la població i és per aquest motiu que comparteixen un matí amb nosaltres i els usuaris del centre ocupacional.
La jornada va consistir en una visita per les instal·lacions del nostre centre ocupacional on tots junts vàrem poder elaborar un dels nostres plats estrella, els rocs de xocolata.

club_pati_vilafranca_i_masalborna

Després de passar tanta calor amb el taller de cuina, la visita va finalitzar amb una sèrie de jocs d’aigua molt refrescants.
Va ser un dia molt divertit en el què vàrem poder compartir una estona molt emocionat tot fent nous amics.
Des de Mas Albornà agraïm molt sincerament a tot l’equip del Club Patí de Vilafranca, que ens hagin volgut venir a visitar un any més i esperem poder tornar a veure’ns l’any vinent.
Les activitats com aquesta afavoreixen l’aprenentatge i les capacitats de relació de les nostres persones, un altre dels aspectes significatius que treballem diàriament per tal de continuar millorant les competències i habilitats de la nostra gent.