neteja_comarques

Un any més, les vacances i les festes majors dels municipis de la comarca de l’Alt Penedès han ofert el millor de si mateixes i queden a l’espera que passin 12 mesos per a tornar a vestir-se de festa. Un any més, en el qual el nostre Servei de neteja viària Comarcal ha realitzat múltiples intervencions de neteja per a ocasions especials.

Amb el nostre Servei de neteja viària comarcal treballem per la majoria de municipis de l’Alt Penedès i ho fem a partir de les diferents brigades. Normalment els serveis que oferim són d’actuació ordinària (neteja i manteniment dels diferents espais del municipi) però de cara a les festivitats i esdeveniments especials també oferim un servei de neteja a fons dels espais urbans. Aquestes actuacions cada any es prolonguen durant tot l’estiu a les diferents poblacions i aquest any, no ha estat una excepció.

D’aquesta manera, les diferents brigades han treballat de manera intensa per mantenir nets els diferents municipis que ho han necessitat: equip humà i maquinària, tots plegats fent equip per garantir que les festes majors i esdeveniments es desenvoluipin amb èxit.