Vés al contingut

puzle_sortides

Les sortides i excursions són les nostres millors notícies en aquest estiu tant calorós i els membres de la Llar-Residència de Mas Albornà ho tenen molt clar.
Per començar el repàs d’aquest conjunt d’activitats que hem fet aquestes setmanes ho farem en remull. Com és costum en aquesta època, diferents grups d’usuaris d’aquest servei han anat diverses vegades a la piscina de la Granada, una de les activitats més esperades per tots.
D’altra banda, i després de tanta piscina, la cultura també ha estat un dels plats forts de les activitats que hem pogut gaudir. Per començar animats, hem pogut participar d’una experiència fantàstica a les instal·lacions de l’Aquàrium de Barcelona, on hem après moltes coses sobre els diferents animals que formen part de la fauna marina dels oceans.
I de l’Aquari de Barcelona hem passat a visitar les instal·lacions de l’emblemàtica marca de iogurs i productes làctics de La Fageda. Un espai envoltat de natura i animals a l’aire lliure, on hem descobert alguns dels secrets de l’elaboració d’aquest producte tant bo.
I per acabar, hem visitat també Les Dous, un magnific entorn lúdic, situat a Torrelles, que permet gaudir d’unes bones vistes i una bany a les aigües de les seves gorgues naturals.
Des de Mas Albornà volem agrair a totes les entitats, empreses i organitzacions la possibilitat d’haver pogut compartir les diferents experiències amb tots vosaltres i esperem poder tornaren properes sortides.