Vés al contingut

Pere Tàpias

Des de principis de juliol estem treballant a tota màquina per preparar el Calendari Social de Mas Albornà 2017.
Aquest any, el nostre calendari fa 10 anys i això vol dir que ens fem grans i aprofitat aquest fet, hem pensat que podríem crear un calendari en companyia a la gent gran. Amb ells compartim molts valors i gràcies al suport de la Residència Inglada Via (la qual també es troba de celebració del seu centenari) podem donar impuls al calendari social 2017.
Així, l’eix conductor d’aquesta edició és la vitalitat de la gent gran. El calendari 2017 presentarà al llarg de les 12 fotografies persones grans amb actitud positiva i activa juntament amb les persones de Mas Albornà. Com cada any, en aquesta edició també comptem amb cares conegudes que ens ajuden a visibilitzar la nostra tasca. Algunes de les cares conegudes d’aquesta edició són el perruquer i estilista Lluís Llongueras, l’economista i professor universitari Arcadi Oliveres o el reconegut cantautor Pere Tàpies juntament amb d’altres cares anònimes però on per això menys vitals, com un grup de dones bastoneres, una trapezista o un equip de natació sincronitzada.
Cuina CalendariEl calendari social de Mas Albornà és un calendari sense ànim de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Volem fer visible la nostra tasca i normalitzar el nostre col·lectiu i el calendari és una gran eina. Aquest any hem buscat a més a més, un punt social i creiem que amb la col·laboració dels avis podem fer-lo encara més.
Les fotografies d’aquesta edició les realitza el fotògraf vilafranquí Miquel Rota, mentre que el disseny és a càrrec de Bildi Gràfic.
Com cada any el Calendari serà distribuit de manera gratuïta pels voltants de Nadal.No us el perdeu!