img_1373
Un any més hem elaborat i muntat l’àlbum de segon curs dels nens i nenes de l’escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d’Anoia tornen a celebrar un final de curs molt especial. Així, han entregant a les mestres un àlbum de dibuixos fets per ells especialment per a l’ocasió.
L’equip del nostre centre ocupacional s’ha encarregat de donar forma a les portades i l’estructura d’aquest àlbum, elaborat a partir de paper reciclat artesanal de color taronja i blanc amb una ràfia marró. Així, doncs, retallar, enganxar i crear el disseny d’aquest nou encàrrec ha estat tot un repte pels membres del nostre centre ocupacional.
Després de rebre aquest present, les mestres i els pares dels alumnes ens van expressar les seves alegries i felicitacions per la feina feta. Agraïm molt especialment als membres de l’escola la confiança que ens fan cada any.
Els àlbums de paper reciclat són una altra tipologia de producte artesanal que s’elabora des del Centre Ocupacional, conjuntament amb molts d’altres. Si voleu veure’ls, només cal que enllaceu aquí.


One response to “Un nou àlbum de l’escola Jacint Verdaguer

  1. Els àlbums están molt ben fets i els dibuixos dels nens també.Hi havia dibuixos molt macos.

Comments are closed.