Vés al contingut

la_bugaderia

Aquest mes de febrer el nostre servei de bugaderia incorpora un nou client. L’hospital Sagrat Cor de Martorell, ja fa la bugada amb nosaltres.
La incorporació d’aquest client representa un pas molt important en el desenvolupament de la nostra bugaderia, tant a nivell de reconeixement en el conjunt del territori com pel volum de feina diària que ens aporta.
Compromís social, rigor i professionalitat en la feina ben feta avalen el nostre projecte gràcies a la confiança de tots els nostres clients.
La bugaderia és un servei iniciat l’any 2016 i dirigit a totes aquelles empreses, entitats i organitzacions que vulguin fer la bugada amb la nosaltres. Des de la seva inauguració compta amb alguns clients de renom a la comarca com són: Affinity, Cal Blay, Bodegas Torres i molts d’altres.
Recordem que la bugaderia de Mas Albornà és un projecte impulsat conjuntament amb la Cooperativa Social Penedès, que ens aporta reconeixement en el conjunt del territori i permet complir amb el nostre propòsit d’empresa d’inserció social i laboral.