sois_cictells

Després del parèntesi nadalenc, reprenem l’activitat dels tallers de manualitats que realitzen els membres del centre ocupacional a les escoles.
Aquest mes realitzem un nou taller que permet portar les nostres activitats fora de la Fundació. El grup de SOI de Mas Albornà, (el servei ocupacional d’inserció), ha estat novament el responsable d’ensenyar als alumnes de 3 de primària de l’escola Mas i Perera com fer cistells de corda.
D’aquesta manera aquest grup d’alumnes de Vilafranca va poder compartir un matí d’activitat lúdica i didàctica, tot fent amics i aprenent manualitats de la mà del nostres “mestres per un dia”.
Recordem que aquesta activitat s’emmarca un cop més en el projecte “Tots Podem Aprendre Coses”, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que té l’objectiu de portar els nostres tallers de manualitats a les aules dels centres d’ensenyament de la vila. Aquesta és una de les activitats més exitoses i que es consideren més positives per totes dues parts.
L’impuls i la sinèrgia que establim des de la fundació a partir d’aquest tipus de tallers no només ens permet donar visibilitat a la nostra tasca sinó també ens ofereix les eines necessàries per a potenciar l’autonomia de les nostres persones.
En el transcurs del 2019 els tallers de “Tots podem aprendre coses” continuaran visitant les diverses escoles i instituts de la localitat, aportant així un valor afegit a l’educació de les noves generacions. La inclusió és l’únic camí per millorar el desenvolupament social i cultural de la nostra societat.