El passat 22 de març es va signar un conveni de col·laboració entre, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i Respon.cat entitat de la qual la Fundació en forma part.

Aquest acord sumar esforços per promoure la gestió socialment responsable entre les entitats i empreses de Catalunya amb una lògica de compromís social com Mas Albornà.

La presidenta de Respon.cat, Mercè Mullor, ha parlat de la importància del voluntariat tant per a la societat com per a les empreses,  destacant que “amb aquest acord és fa un pas més per consolidar el valor que té el voluntariat per a totes les parts, per a la societat és un gran impuls i dins les empreses actua com a element motivador i de millora de la gestió i el lideratge empresarials”

Per la seva banda, el president de la FCVS, Jordi Balot, ha valorat molt positivament la signatura del conveni. “És molt important per potenciar l’apropament entre el món empresarial i el Tercer Sector”.

Des de Mas Albornà valorem molt positivament les sinergies entre entitats com aquestes, ja que sens dubte, ens ajuden a millorar el futur de de tot el col·lectiu del Tercer Sector Social català.