Vés al contingut

Un grup del centre ocupacional de Mas Albornà participa en una visita guiada per les obres pictòriques del projecte Solidart. Una iniciativa impulsada per l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Intermunicipal del Penedès de Sant Sadurní d’Anoia, que culminarà amb una subhasta benèfica que es destinarà íntegrament a la fundació
 
Els alumnes Bernat Martín Ros, Adrián Acedo Gil, Eloi Centelles Cruces, Sanae Moaouia, Àngela Pardo Pérez i Daniela Osuna González van acompanyar als nostres usuaris en una ruta per Sant Sadurní d’Anoia, durant la qual van poder contemplar les obres artístiques creades per ells mateixos. 
 
El recorregut va incloure explicacions detallades sobre el projecte Solidart, així com sobre les obres exposades. Aquest projecte no només destaca pel seu vessant artístic, sinó també per la seva finalitat solidària i integradora.

307 gràcies, el passat 30 de maig es va celebrar la subhasta benèfica d’aquestes obres d’art i els beneficis obtinguts han estat destinats a millorar la vida de les persones amb discapacitat de la fundació. Un total de 307€ que ens permetran continuar construint el nostre projecte social.

Des de Mas Albornà agraïm a l’institut i a tots els comerços adherits a la plataforma Som Sant Sadurní, el compromís i el valor social d’aquest projecte.