El programa Fet a Mida de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, dedica un espai a parlar del paté de premi de Mallart Artesans Xarcuters.

Aquest tradicional i singular producte elaborat amb Gall del Penedès (IGP), va guanyar els premis InoForum en la categoria del “Gust més Original” al Gastronòmic Fòrum de Barcelona 2021.

Un impuls magnífic, que posa en valor els productes socials de Mallart, la marca d’embotits de Mas Albornà i destaca l’aliança estratègica amb el Consell Regulador Gall del Penedès (IGP) i l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia, dos factors clau, en l’èxit dels nostres productes gourmet.

Aquest reportatge arriba en el millor moment, recordem que els dies 18 i 19 de desembre Vilafranca acollirà la tradicional Fira del Gall del Penedès. El producte estrella, que ens permet crear les diferents delícies de gall de Mallart.

Si vols gaudir del bo i millor de Mallart Artesans Xarcuters, no et perdis l’estand que compartirem amb els criadors del gall del Penedès, una magnífica experiència al paladar.