El paté rústic de Gall del Penedès IGP que elaborem en exclusiva a Mallart Artesans Xarcuters (la marca d’embotits amb compromís de la Fundació Mas Albornà) ha estat premiat amb el distintiu “Gust més original” pel jurat del Fòrum gastronòmic, l’esdeveniment alimentari de referència amb més de 20 anys d’història que se celebra a Barcelona aquests dies.

El jurat ha valorat no només l’originalitat en el seu sabor (cuinat a la catalana, amb pinyons i orellanes) i el seu caràcter únic (melós però amb cos al paladar) sinó també el projecte d’economia circular i de territori que hi ha al darrere així com el component de compromís social que inclou.

Gràcies a l’aliança entre la Fundació Mas Albornà i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès aquesta iniciativa ha tirat endavant. “El gall de sempre a la taula com mai” n’explica la voluntat: crear noves formes de consum del valorat Gall del Penedès IGP a través de l’elaboració de productes de gran qualitat fets amb aquest aviram. Per això s’ha comptat també amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.

Mallart Artesans Xarcuters és una iniciativa social de la Fundació Mas Albornà a través de la qual creem oportunitats a les persones amb vulnerabilitat.

El paté rústic de Gall del Penedès IGP és un excel·lent exemple de producte alimentari d’ingredients exclusius: gust exquisit, qualitat, proximitat, sinergia i responsabilitat… Una recepta guanyadora que l’han fet mereixedor d’aquest reconeixement de màxim nivell gastronòmic.