Albert Calzada, president de la UEP

Des dels nostres inicis, el 2002, la UEP (Unió Empresarial del Penedès) i la Fundació Mas Albornà han col·laborat conjuntament per acostar l’empresa a la inserció laboral de persones amb discapacitat psíquica, informant sobre els avantatges i beneficis que aquesta comporta tant per a les persones com per a les empreses.

Aquesta col·laboració mútua entre la UEP i Mas Albornà ha tingut el seu moment més representatiu en la primera Nit Empresarial de Catalunya UEP 2007, organitzada per la UEP, en què s’han recaptat 1.800 euros per contribuir a la causa de Mas Albornà. Des de la UEP esperem mantenir aquests llaços en el futur i aconseguir, entre tots, un Penedès amb més possibilitats per a tothom.
Albert Calzada, president de la Unió Empresarial del Penedès (UEP) i membre del Patronat de la Fundació Mas Albornà

One response to “Un Penedès amb possibilitats

  1. La Unió Empresarial del Penedès i la Fundació Mas Albornà treballem per la nostra comarca buscant que el teixit empresarial descobreixi les capacitats de totes les persones del Penedès. És evident que la nostra col·laboració ja està donant els primers fruits amb els enclavaments que tenim a les empreses (Robert Bosch España, Gedia España…) i a les insercions laborals reals que hem realitzat. Tenim ja 5 ex treballadors de Mas Albornà que tenen contracte indefinit en altres empreses de la comarca. És el resultat del nostre treball en comú

Comments are closed.